Proizvodnja i prodaja ugostiteljske opreme

Projektiranje tehničko tehnoloških procesa proizvodnje hrane u ugostiteljskim objektima

Proizvodnja neutralne ugostiteljske opreme, prodaja termičke i rashladne opreme

Postavljanje HACCP sistema za praćenje, arhiviranje i nadzor temperature ugostiteljskih uređaja

 

KONTROLA TEMPERATURE I VLAŽNOSTI

KONTROLA TEMPERATURE I VLAŽNOSTI U PROSTORIJAMA GDJE SE PROIZVODI HRANA UPORABOM BEŽIČNIH ODAŠILJAČA I PRIJEMNIKA

Odašiljač se lako postavlja na različitim uređajima u kojima se proizvodi hrana kako bi pratio i bilježio temperaturu i vlažnost. Prikupljeni podaci mogu se bez dodatnog napora skupiti na ručni Data Collector (prikupljač podataka) u bilo koje vrijeme putem bežične komunikacije. S bežičnim sistemom nema potrebe izvlačiti uređaje i odašiljače kako bi se prikupljali podaci.

Sam odašiljač je vodootporan, tako da se može koristiti u uvjetima gdje je prisutan srednji postotak vlage. zbog bežične komunikacije koja je moguća čak i na -30oC, prikupljanje podataka se može provoditi i da se odašiljač smjesti u okruženje s niskom temperaturom bez da se odašiljač uopće ikada dira.

Uređaj koji prikuplja podatke sadrži funkciju koja dopušta korisniku komuniciranje s odašiljačem podataka na način da promatra i prikazuje trenutna čitanja, isto tako kao što prima temperaturna upozorenja iz bilo kuda unutar komunikacijskog prostora.