Proizvodnja i prodaja ugostiteljske opreme

Projektiranje tehničko tehnoloških procesa proizvodnje hrane u ugostiteljskim objektima

Proizvodnja neutralne ugostiteljske opreme, prodaja termičke i rashladne opreme

Postavljanje HACCP sistema za praćenje, arhiviranje i nadzor temperature ugostiteljskih uređaja

 

 SERVIS I MONTAŽA

Nakon izrade troškovnika i tehničko-tehnoloških projekata slijedi proizvodnja predmetne ugostiteljske opreme i dopremanje opreme na objekt.

Ukoliko su zadovoljeni građevinsko-obrtnički uvjeti postavljeni u tehničko-tehnološkim projektima, te omogućeni eventualni vertikalni i horizontalni transport započinje montaža opreme od strane ovlaštenih i osposobljenih stručnjaka, puštanje u rad i obuka osoblja.


Samo će na taj način eventualni kvar na uređaju koji se prijavi u roku od 12 mjeseci od primopredaje opreme biti servisiran u garantnom roku s time da uređajem nije rukovala nestručna osoba i na njemu nisu naknadno ugrađeni neadekvatni rezervni dijelovi ili je došlo do fizičkog oštećenja istog.