Proizvodnja i prodaja ugostiteljske opreme

Projektiranje tehničko tehnoloških procesa proizvodnje hrane u ugostiteljskim objektima

Proizvodnja neutralne ugostiteljske opreme, prodaja termičke i rashladne opreme

Postavljanje HACCP sistema za praćenje, arhiviranje i nadzor temperature ugostiteljskih uređaja

 

RASHLADNI STOLOVI ZA PIZZERIJE s režimom rada od -2/+8oC s granitnom radnom površinom različitih modela s dvije ili tri rashladne komore i mogućnošću neutralnih ladica za smještaj sirovog ili oblikovanog tijesta raspoloživi su u različitim dimenzijama. Unutrašnjost i vanjski dio napravljeni su od nehrđajućeg čelika. Bridovi su zaobljeni zbog održavanja higijenskih uvjeta, a vrata su s automatskim zatvaranjem i magnetskim brtvama, te noge s regulacijom visine.

RASHLADNA VETRINA s regulacijom temperature +2/+10oC namijenjena je za čuvanje namirnica potrebnih za izradu gotove pizze. Napravljena je od nehrđajućeg čelika, a raspoložive su u različitim dimenzijama.